Кариера

Во Макпромет постојано бараме квалификуван кадар за развој на секој од различните дејности кои се обавуваат во компанијата. Со нашиот документиран систем за едукативен развој, валидација на познавања и авторизирање на делување, во Макпромет може да очекувате фер и динамичен развој на вашите вештини, познавања и напредок во кариерата.Ова е листата на отворени работни места:

 

Маркетинг менаџер за Чунга Лунга

Локација на работно место: Скопје

Фармацевтски технолог

Локација на работно место: Штип

Машински инженер

Локација на работно место: Штип

Менаџер за меѓународна продажба

Локација на работно место: Скопје

Менаџер за набавка и логистика

Локација на работно место: Штип

Машински техничар

Локација на работно место: Штип

За да аплицирате пратете го вашето CV на vrabotuvanje@makpromet.com.mk благовремено ќе ве известиме дали ќе бидете поканети на интервју.